Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η παραδοχή του Wenger για Lucas Perez

Για την περίπτωση του Lucas Perez μίλησε για πρώτη φορά ξεκάθαρα ο Arsene Wenger, λόγω των όσων ακούγονται γύρω από το μελλον του Ισπανού φορ το τελευταίο διάστημα.

Ο Perez πρόσφατα έχει συνδεθεί με ομάδες από την Ισπανία, όπως η Deportivo La Coruna από όπου τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι η Arsenal, ενώ ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνίζεται στο Champions League τη νέα σεζόν δίχως όμως να κλείνει την πόρτα στη Depor.

Ο Wenger από την άλλη, για πρώτη φορά παραδέχθηκε πως δεν έχει δώσει το χρόνο συμμετοχής που θα άξιζε ο Lucas, τονίζοντας παράλληλα πως θα ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα του και τη νεα σεζόν.

«Είναι ένας κορυφαίος στράικερ και δεν μπόρεσα να του δώσω τα παιχνίδια που ήθελε και άξιζε. Οφείλω να το παραδεχθώ αυτό. Λυπάμαι για εκείνον, όμως έχουμε πλέον περισσότερους επιθετικούς διαθέσιμους καθώς στην αρχή είχαμε θέματα με τον Giroud και δεν γνώριζα και πότε θα επέστρεφε ο Welbeck. Αυτό δεν αφαιρεί κάτι από την αξία του. Αν παραμείνω εδώ προπονητής, θα ήθελα να τον κρατήσω εδώ τη νέα σεζόν. Πρέπει να καθίσουμε κάτω μαζί και να δούμε αν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να αγωνίζεται τακτικά εδώ τη νέα σεζόν», σημείωσε ο Αλσατός προπονητής, αφήνοντας ουσιαστικά όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *