Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η πρωταθλήτρια υποκλίθηκε στην πρωτοπόρο!

Σε ένα ματς που δεν είχε τις πολλές ευκαιρίες η Chelsea επανήλθε στις νίκες με εκκωφαντικό τρόπο, νικώντας με 0-3 την Leicester, σκορπώντας την περσινή πρωταθλήτρια.

Η Leicester υποδέχθηκε για την 21η αγωνιστική της Premier League την Chelsea με τους «Μπλε» να παίρνουν μία εύκολη νίκη με 0-3 και διατηρούν τη διαφορά από τη δεύτερη Tottenham στους 7 βαθμούς και περιμένει τα αποτέλεσμα των ομάδων του Manchester και της Liverpool.

Η ομάδα του Antonio Conte, η οποία παρατάχθηκε χωρίς τον Diego Costa, δεν φάνηκε να επηρεάζεται από την απουσία του και χάρη στα δύο γκολ του Marcos Alonso (6′-51′) και αυτό του Pedro στο 74′ πήρε τη νίκη με 0-3.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και με τις δύο ομάδες να μπαίνουν νωρίς στον αγωνιστικό χώρο. Η Leicester ήταν αυτή που έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα, όταν στο 3′ ο Vardy συνεργάστηκε άψογα με τον Musa μέσα στην περιοχή με τον τελευταίο να δοκιμάζει το σουτ, όμως ο Courtois απέκρουσε τη μπάλα.

Η απάντηση ήρθε τρία λεπτά αργότερα από πλευράς Chelsea, όταν ο Azpilicueta μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Hazard ο οποίος ήταν μέσα στην μικρή περιοχή και πάσαρε αριστερά για τον Alonso, ο οποίος με δυνατό σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Οι ταχύτητες έπεσαν στη συνέχεια με την Chelsea να αφήνει χώρο και την Leicester να προσπαθεί να επιτεθεί χωρίς αποτέλεσμα όμως. Η καλύτερη ευκαιρία των «Αλεπούδων» ήρθε στο 36′ όταν ο Vardy βρέθηκε σε απόσταση βολής και δοκίμασε το συρτό σουτ, με τον Courtois να αποκρούει ξανά τη μπάλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με παρόμοιο τρόπο για την Chelsea. Συγκεκριμένα στο 51′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Willian, ο Marcos Alonso κατέβασε τη μπάλα, δοκίμασε το σουτ, όμως αυτή κόντραρε στους αμυντικούς της Leicester και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.

Μάλιστα, ο Ισπανός θα μπορούσε να κάνει χατ τρικ όταν μετά από σέντρα από τον Moses στο 65′, δοκίμασε το απευθείας σουτ από την κορυφή της περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Schmeichel.

Η ισπανική παροικία, απόντος του Diego Costa, είχε κέφια και στο 74′ οι Λονδρέζοι έφτασαν σε ένα τρίτο γκολ, αυτή τη φορά μετά την εξαιρετική συνεργασία των Kante και Willian, με τον Pedro να πιάνει την κεφαλιά και σε κενή εστία να στέλνει τη μπάλα για το 0-3.

Συνθέσεις:

Leicester: Schmeichel, Fuchs, Morgan, Huth (Okazaki 60′), Chilwell, Mendy, Musa, Drinkwater, Ndidi, Albrighton (Simpson 77′), Vardy.

Chelsea: Courtois, Azpilicueta, Luiz, Cahill, Moses, Kante, Matic, Alonso, Willian (Batschuayi 83′), Hazard (Fabregas 79′), Pedro (Loftus-Cheek 83′).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *