Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η ώρα του Lukaku

Ο Romelu Lukaku, πιθανόν να πάει στην Manchester United αν τυχόν η ομάδα προκριθεί στο Champions League, αλλά παρόλα αυτά το φαβορί φαίνεται να είναι η Chelsea.

O Βέλγος απέρριψε το νέο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε στο Goodison Park και δήλωσε ότι θέλει να φύγει καθώς θέλει να κερδίσει κύπελλα.

Τα πάντα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην Chelsea, παρόλα αυτά η Manchester United παρακολουθεί στενά και είναι πολύ πιθανόν να καταθέσουν μία προσφορά για τον παίχτη.

Ο ατζέντης του Βέλγου, Mino Raiola, φαίνεται να συναντήθηκε με τον Ed Woodward, μία εβδομάδα μετά την απόρριψη του στο νέο συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι »Toffees».

Παρόλα αυτά ο Raiola εκπροσωπεί και άλλους παίχτες, όπως τον Ibrahimovic, τον Pogba και τον Mikhitaryan.Πιθανόν να είναι και ένας λόγος που η Manchester τον παρακολουθεί στενά, αλλά και γιατί ο Ibrahimovic μπορεί να αποφασίσει να φύγει στο τέλος της σεζόν.

Ο Βέλγος έχει κάνει γνωστό ότι θέλει να παίξει σε μία ομάδα του Champions League, με την United αν θέλει να φέρει τον παίχτη στο Manchester, να πρέπει να τερματίσει στις πρώτες 4 θέσεις της Premier League ή να κερδίσει το Europa League.

Αν τίποτα από αυτά δεν συμβεί τότε πολύ πιθανόν να δούμε τον Lukaku να αγωνίζεται ξανά με μπλε χρώματα αλλά αυτήν την φορά στο Λονδίνο.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *