Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Bayern πολιορκεί τον Sanchez

Στην πόρτα της εξόδου από την Arsenal ίσως βρεθεί το ερχόμενο καλοκαίρι ο Alexis Sanchez, με τις ομάδες που ενδιαφέρονται να είναι αρκετές. Μία από αυτές είναι σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο και η Bayern Munich, με τον πρώην άσο της ομάδας, Lothar Matthaus να αναφέρεται στην περίπτωση του Χιλιανού.

Ο Matthaus σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Sanchez θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη για τους Βαυαρούς, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Douglas Costa, που έχει απασχολήσει αγγλικούς συλλόγους, αφήνοντας ουσιαστικά ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο για τη φυγή του.

«Ο Sanchez είναι ένας σπουδαίος παίκτης, θα ήταν εξαιρετική προσθήκη για τη Bayern. Το μεγαλύτερό του προτέρημα είναι ότι μπορεί να παίξει και σε κεντρικό ρόλο μπροστά αλλά και στις πτέρυγες. Ο Costa δεν είναι πλέον ο παίκτης που ήταν όταν ξεκίνησε στην Bayern. Συν ότι δεν μου αρέσει το γεγονός πως συνέχεια αναφέρεται σε πιθανή μεταγραφή όταν μιλάει. Δεν είναι καλό ούτε για εκείνον ούτε για τη Bayern. Πιστεύω πως ο σύλλογος δεν θα τον σταματήσει από το να φύγει εάν πάρει άλλον επιθετικό», σημείωσε ο πρώην μεσοαμυντικός της γερμανικής ομάδας.

Να αναφέρουμε πως για τον Sanchez πλην της Bayern έχουν ενδιαφερθεί επίσης και οι Juventus, Manchester City και Chelsea.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *