Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Bayern τον δίνει, η United θέλει;

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο μετακίνησης του Renato Sanches από την Bayern ο Carlo Ancelotti. Ο παίκτης κοστολογείται στα £43m από την ομάδα αλλά δεν θεωρείται και απίθανος ο δανεισμός του στους «κόκκινος διαβόλους».

Ο νεαρός Πορτογάλος που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Benfica, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα νεαρά ταλέντα του σημερινού ποδοσφαίρου. Παρά τις υψηλές προσδοκίες των Βαυαρών που τον απόκτησαν για €35m, εκείνος δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει στην πρώτη του χρονιά. Ξεκίνησε ως βασικός σε μονάχα 6 παιχνίδια ενώ δεν σημείωσε κανένα γκολ. Σε προηγούμενες δηλώσεις του ο ίδιος ο παίκτης ανέφερε πως θα διεκδικήσει μια θέση στην βασική 11άδα της ομάδας κάτι που πλέον όμως φαντάζει άπιαστο όνειρο για τον 19χρονο παίκτη. Με την έλευση και το James Rodriguez τα περιθώρια για περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στενεύουν και ο ίδιος θα χρειαστεί κάτι περισσότερο για να εντυπωσιάσει ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018.

Η ομάδα του Mourinho είχε από πέρσι δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό Πορτογάλο, όμως εκείνος επέλεξε την Allianz Arena. Με τον νεαρό να αναζητά απεγνωσμένα αγωνιστικά λεπτά και την United για έναν αντικαταστάτη του Michael Carrick, η παραχώρηση του παίκτη δεν θα έπρεπε να μοιάζει άπιαστο όνειρο.

Ο ίδιος ο Carlo Ancelotti ερωτηθείς για το ενδιαφέρον της Manchester United για τον Sanches απάντησε: «Αυτή τη στιγμή προπονείται μαζί μας. Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Μια μετακίνηση (στη United) θα ήταν ένα πολύ πιθανό σενάριο αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να μείνει σε εμάς αυτή τη σεζόν.» 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *