Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Chelsea θέλει Verratti έναντι τεράστιου ποσού

Τον Marco Verratti φαίνεται πως θέλει απεγνωσμένα ο Antonio Conte στην Chelsea, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Sun.

Πηγές του εν λόγω μέσου κάνουν λόγο για προσφορά ύψους 55 εκατομμυρίων λιρών στην Paris Saint-Germain για την απόκτηση του Ιταλού μέσου, όμως εικάζεται πως ο ίδιος θέλει να παραμείνει στο Παρίσι. Μάλιστα, οι «μπλε» του προσφέρουν παραπάνω από τις 120.000 λίρες εβδομαδιαίως που παίρνει στην PSG, ωστόσο ο ίδιος μοιάζει ασυγκίνητος.

Ο Conte αναζητά επιπλέον λύσεις για το κέντρο της ομάδας του ενόψει της νέας χρονιάς, που θα την βρει να επιστρέφει στο Champions League. Και ενώ οι N’Golo Kante, Nemanja Matic αλλά και Cesc Fabregas ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά φέτος, εντούτοις ο τεχνικός της ομάδας επιθυμεί μια μεγαλύτερη ευελιξία και γι αυτό αναζητά τη φόρμουλα για να πάρει τον Verratti.

Και μπορεί ο παίκτης να υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Παριζιάνους μόλις το Γενάρη, ωστόσο η Sun υποστηρίζει πως η ομάδα θέλει να τον πουλήσει αλλά και πως μεγάλο ρόλο στην τελική απόφαση του ιδίου θα παίξει και ο χρόνος συμμετοχής που θα έχει σε περίπτωση μεταγραφής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *