Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Real Madrid προσφέρει στην Tottenham κυριολεκτικά γη και ύδωρ για τον Harry Kane

Αγαπητοί φίλοι της Tottenham πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε, καθώς η Real Madrid φέρεται να θέλει να αγοράσει επιθετικό και αυτός που ορέγεται περισσότερο αυτή τη στιγμή, είναι ο επιθετικός των “Πετεινών” Harry Kane.

Με μια δεύτερη όμως ματιά ίσως τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά για τους Λονδρέζους, καθώς αυτή τη φορά οι Μαδριλένοι φαίνονται να είναι υπέρ του δέοντος γενναιόδωροι, αφού προσφέρουν στην Tottenham όχι έναν αλλά τρεις ποδοσφαιριστές και τι ποδοσφαιριστές, Gareth Bale, Luka Modric, Karim Benzema.

Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να μην γίνει ποτέ αυτή η προσφορά αν μπει στη μέση η Manchester United, η οποία έχει ενδιαφερθεί πολλές φορές για την απόκτηση του Ουαλλού στο παρελθόν και για αυτό το λόγο η Βασίλισσα θα προτιμούσε να τον πουλήσει στους “Κόκκινους Διαβόλους” με τα ίδια λεφτά, που είχε δώσει εκείνη για να τον αποκτήσει (89 εκατομμύρια λίρες) και ας την δυσκολέψει περισσότερο στην απόκτηση του Kane.

Από ποδοσφαιριστές που είναι περιζήτητοι σε όλη την Ευρώπη θα πάμε σε έναν ποδοσφαιριστή που δεν τον θέλει κανείς, εκτός από την ομάδα στην οποία ανήκει, δεν είναι άλλος από τον Mesut Özil της Arsenal. Ο διεθνής Γερμανός δείχνει να έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι καμία ομάδα δεν πρόκειται να του προσφέρει τα χρήματα που ζητάει (330.000 λίρες την εβδομάδα) και για αυτό, είναι πλέον πολύ πιθανό να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους “Κανονιέρηδες” έναντι 250.000 λιρών .

Τελικά οι φίλαθλοι της Tottenham δεν είναι οι μόνοι Λονδρέζοι που πρέπει να ανησυχούν, σειρά παίρνουν και οι φίλαθλοι της Chelsea, καθώς η Paris Saint-Germain έχει αρχίσει να γλυκοκοιτάζει το “μηχανάκι” που ακούει στο όνομα N’Golo Kante και ετοιμάζει το έδαφος για πρόταση 90 εκατομμυρίων λιρών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *