Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει και Benteke o Koeman στην Everton!

Τον…ασταμάτητο φαίνεται πως έχουν οι μεταγραφές για την Everton το φετινό καλοκαίρι, αφού έχοντας αποκτήσει ήδη έξι ποδοσφαιριστές (οκτώ μαζί με τους νεαρούς Boris Mathis και Josh Bowler), πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του Romelu Lukaku στην κορυφή της επίθεσης.

Παρότι ο Ronald Koeman έχει ήδη προσθέσει στο ρόστερ του τους Sandro Ramirez και Wayne Rooney, αυτό δεν τον εμποδίζει από το να κινηθεί για έναν ακόμη φορ, ο οποίος θα έχει το ρόλο του κεντρικού επιθετικού και ο Christian Benteke μοιάζει να είναι ο Νο1 στόχος. Ο Βέλγος επιθετικός έχει παρόμοια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του με τον Lukaku και γνωρίζει καλά την Premier League, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού είχαν κυκλοφορήσει σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί.

Το περασμένο καλοκαίρι η Crystal Palace κατέρριψε το ρεκόρ δαπάνης της δίνοντας 27 εκατομμύρια λίρες στη Liverpool για την απόκτηση του Benteke, ο οποίος εν συνεχεία πέτυχε 17 τέρματα με τους «Eagles». Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η Everton δεν είναι μόνη της στο κυνήγι της απόκτησής του, αφού τις τελευταίες ημέρες ακούγεται πως ενδιαφέρεται για τον 26χρονο και η Chelsea, που παραμένει δίχως βασικό επιθετικό.

Υπενθυμίζεται πως πλην του Benteke, ο Koeman έχει στα υπόψιν για την επίθεση και τον Olivier Giroud της Arsenal, ενώ παρακολουθεί για τη θέση του μεσοεπιθετικού τον Gylfi Sigurdsson της Swansea.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *