Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει κι άλλα γκολ ο Crouch

Ο Peter Crouch πέτυχε χθες το 100ο γκολ της καριέρας του, με τον Άγγλο να τονίζει πως μπορεί να σκοράρει ακόμη περισσότερα.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός έγινε ο 26ος παίκτης που φτάνει τα 100 τέρματα και παράλληλη ο γηραιότερος που το κατορθώνει, όντας σε ηλικία 36 ετών και δύο ημερών. Ο Crouch θεωρεί πως έχει ακόμη να προσφέρει, ενώ επιθυμεί να ακολουθήσει το παράδειγμα του προπονητή του στη Stoke, που ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα 38.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που το γκολ ήρθε νωρίς. Ήταν μια στιγμή υπερηφάνιας για μένα. Κοιτάζω τη λίστα με τους παίκτες και είμαι πολύ περήφανος και ευλογημένος να βρίσκομαι ανάμεσά τους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω παίξει στην Premier League για τόσο πολύ. Ακόμη νιώθω  καλά, σε φόρμα και μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό το επίπεδο. Ελπίζω πως θα συνεχίσω να σκοράρω. Υπέγραψα νέο συμβόλαιο πρόσφατα, οπότε ο προπονητής θεωρεί πως μπορώ να συνεχίσω να παίζω. Ξέρω ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο για μερικά χρόνια ακόμη. Δε μου έλειψε ποτέ ο ρυθμός. Ξέρω ότι ο προπονητής έπαιξε περίπου μέχρι τα 40 και πιστεύω ότι μπορώ να κάνω το ίδιο».

Για τον κλασσικό πανηγυρισμό του ρομπότ που έκανε, σχολίασε: «Ήθελα να το κάνω. Ήταν λίγο σκουριασμένο, αλλά είναι ωραίο συναίσθημα να σκοράρεις και να θυμάσαι παλιές στιγμές».

Ο Mark Hughes δήλωσε για το επίτευγμα του Crouch: «Είναι φανταστικό. Ήταν υπέροχο να τον βλέπουν όλοι να απολαμβάνει τη στιγμή και να πανηγυρίζει με το ρομποτικό χορό του. Το άξιζε απόλυτα. Περίμενε πολύ καιρό και πρέπει να πω πως από τότε που είναι στην ομάδα, είναι εξαιρετικός. Σήμερα ήταν ξανά εξαιρετικός. Η Everton δυσκολεύτηκε πολύ να τον αντιμετωπίσει. Είμαστε ευχαριστημένοι με εκείνον. Είναι κάτι που κυνηγούσε για καιρό και πιστεύω πως όλοι ήταν χαρούμενοι που συμμετείχαν σε αυτό».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *