Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να δυναμώσει το κέντρο η Albion

Αποφασισμένη να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση τη φετινή χρονιά είναι η West Brom, γι’ αυτό και είναι σε αναζήτηση δημιουργικού μέσου.

Η West Brom πάλεψε για 77 λεπτά τον χτεσινό αγώνα με την Chelsea και θα μπορούσε να φύγει με την ισοπαλία από το Stamford Bridge, όμως το γκολ του Diego Costa έκρινε το αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Tony Pulis διανύει μία από τις καλύτερες χρονιές της τα τελευταία χρόνια, όντας στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει ανοίξει πλέον η όρεξη όλων για διάκριση. Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι των «Baggies» έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινά δημοσιεύματα η West Brom αναμένεται να ενισχυθεί στο χώρο του κέντρου με ένα δημιουργικού χαφ, το οποίο θα βοηθά και στο αμυντικό κομμάτι. Οι περιπτώσεις που έχουν προκριθεί είναι τρεις, ο Fabian Delph, ο James McCarthy και ο Benik Afobe.

Ο Delph μπορεί να έχει μείνει πίσω λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, παραμένει όμως μία ποιοτική λύση για τον άξονα, με τον ίδιο να βλέπει ότι δεν χωρά αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της Manchester City.

Από την άλλη, ο James McCarthy δεν υπολογίζεται από τον Ronald Koeman στην Everton, όμως η τιμή του είναι αρκετά… «τσουχτερή» μιας και οι «Toffees» δεν τον αφήνουν με λιγότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, ο Benik Afobe είναι μία ακόμα περίπτωση με τον νεαρό μέσο να θεωρείται ένα εξαιρετικό ταλέντο και δεν αποκλείεται στο τέλος να είναι ο παίκτης που θα προτιμηθεί.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *