Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να επιστρέψει ο Rulli

Την επιθυμία να φορέσει ξανά τη φανέλα της Manchester City σε περίπτωση που του γίνει πρόταση το καλοκαίρι εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Geronimo Rulli.

Θέμα τερματοφύλακα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στην Manchester City με τον Claudio Bravo να μη δείχνει σταθερότητα, ενώ ο Willy Caballero είναι σε μεγάλη ηλικία (35 ετών), ώστε να επενδύσει πάνω του ο Pep Guardiola.

Με αυτά τα δεδομένα έχουν κάνει την εμφάνιση τους το τελευταίο διάστημα σενάρια που θέλουν τους «Πολίτες» να ενδιαφέρονται για την επιστροφή του Geronimo Rulli με τον νεαρό τερματοφύλακα να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια της Real Sociedad. Και ο ίδιος βέβαια δεν θα ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι όνειρο του να παίξει σε μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Υπάρχουν λίγοι παίκτες που θα έλεγαν ότι δεν θέλουν να παίξουν σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι το όνειρο μου και θα προσπαθήσω να το κάνω πραγματικότητα. Το ιδανικό για μένα αύριο είναι να πάω εκεί. Αν ρωτήσεις τους συμπαίκτες μου, το 95% θα πουν ότι λέω και εγώ. Η Manchester City είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, στον κόσμο και είναι σε ένα πρωτάθλημα που θέλω να αγωνιστώ».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *