Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να κρατήσει Sigurdsson, Llorente o Clement

Με επιτυχία στέφθηκε ο μεγάλος στόχος της Swansea City για τη φετινή σεζόν, καθώς η ομάδα του Paul Clement κατάφερε τελικά με νύχια και με δόντια να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Premier League.

Έτσι, εκείνο που έπεται είναι ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν αλλά και η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, κάτι που καλούνται να αναλάβουν από κοινού ο Clement με τη διοίκηση. Δύο ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να μας απασχολήσουν αρκετά αυτό το καλοκαίρι είναι οι Fernando Llorente και Gylfi Sigurdsson, των οποίων το μέλλον στο Liberty Stadium παραμένει αμφίβολο.

Ο Ισπανός στράικερ πέτυχε 14 γκολ φέτος και παραμένει στο στόχαστρο του Antonio Conte για την Chelsea, ενώ ο Sigurdsson έχει συνδεθεί στενά με την Everton. O Clement, λοιπόν, φαίνεται πως δεν έχει καμία πρόθεση να παραχωρήσει κανέναν εκ των δύο και ουσιαστικά θα προσπαθήσει να πείσει και τους διοικούντες να μην δελεαστούν από μια ενδεχομένως καλή προσφορά.

«Πάντα θέλεις να κρατάς τους καλύτερους παίκτες σου και αυτοί οι δύο ήταν εξαιρετικοί, όχι μόνο από τότε που ήρθα αλλά ολόκληρη τη σεζόν. Θα κάνουμε κάποιες συζητήσεις, εγώ και ο πρόεδρος Huw Jenkins μαζί με τους δύο ιδιοκτήτες τις πρώτες μέρες της επόμενης εβδομάδας, για να αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε», σημείωσε ο προπονητής των «Swans».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *