Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να παραμείνει ο Ibrahimovic

Την επιθυμία του πελάτη του να παραμείνει στη Manchester United εξέφρασε ο Mino Raiola, ατζέντης του Zlatan Ibrahimovic, σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο 35χρονος στράικερ πραγματοποίησε μια εξαιρετική πρώτη σεζόν στο Old Trafford, η οποία όμως σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του τον Απρίλιο, που θα τον αναγκάσει να μείνει εκτός γηπέδων για αρκετό διάστημα. Συγκεκριμένα, μέχρι τον τραυματισμό του ο Σουηδός είχε πετύχει 28 γκολ σε 46 εμφανίσεις και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Ερωτηθείς λοιπόν o Raiola για το αν ο Ibrahimovic επιθυμεί να παραμείνει στη United, σημείωσε: «Ω, ναι. Θέλει να μείνει στην Αγγλία, να μείνει στην κορυφή και αν δει πως μπορεί να είναι χρήσιμος για την Manchester United, τότε γιατί όχι εκεί; Μπορεί να είναι πολύτιμος και για άλλους κορυφαίους συλλόγους επίσης. Αλλά νομίζω ότι είναι το σωστό να μιλήσουμε με την Manchester United και να δούμε τι θέλουν όλες οι πλευρές».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός ατζέντης τόνισε: «Έχουμε αρκετές προσφορές και ιδέες και πρέπει να τις αξιολογήσουμε. Τα πηγαίνει πολύ καλά στη United και εξαρτάται από το σύλλογο και από εμένα να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον. Για την ώρα είναι σημαντικό να αναρρώσει, έπειτα βλέπουμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *