Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει περισσότερο χρόνο ο Ake

Ο ποδοσφαιριστής της Chelsea,Nathan Ake,παραδέχτηκε πως θέλει να παίζει περισσότερο χρόνο μετά την γνωστοποίηση ότι βρίσκεται πάλι στην λίστα με τους παίχτες για δανεισμό.

O 22χρονος πέρασε το 1ο μισό της σεζόν με την μορφή δανεισμού στην Bournemouth, αλλά τον Ιανουάριο ο Conte διέκοψε τον δανεισμό του και γύρισε στην Chelsea.

Παρόλα αυτά ο Ake είχε μόνο 5 συμμετοχές μετά την επιστροφή του στους «Μπλε» και παραδέχτηκε  πως η δοκιμή που είχε φέτος στην Premier League τον έκανε να <<πεινά>> περισσότερο.

Στην ερώτηση για το μέλλον του ο Ake είπε:«Ξέρω τι εννοείς,επειδή όταν ήμουν 17-19 ήμουν χαρούμενος όταν έπαιζα μερικά παιχνίδια ή ήμουν στον πάγκο.Πιστεύω στην ηλικία που είμαι θες να παίξεις λίγο παραπάνω,καθώς έχω πάρει ήδη μία γεύση από το πρωτάθλημα.Γνωρίζω πως η Chelsea είναι ένας μεγάλος σύλλογος,επομένως θα υπάρχουν και μεγάλοι παίχτες και δεν θα είναι εύκολο να μπεις στην ομάδα.Εγώ θέλω να δω τι θα γίνει με τον τεχνικό διευθυντή ή τον προπονητή.Πρέπει να μιλήσουμε και να δούμε τι είναι το καλύτερο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *