Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει τελικό ο Mourinho

Η Manchester United αντιμετωπίζει με την ίδια σοβαρότητα όλες τις διοργανώσεις, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας Jose Mourinho.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αντιμετωπίζουν απόψε το βράδυ τη Hull στη ρεβάνς του 2-0 για τα ημιτελικά του League Cup, με τον Πορτογάλο να τονίζει πως επιθυμεί να φτάσει στον τελικό του Wembley.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Έχω είναι ιδιαίτερο συναίσθημα για κάθε διοργάνωση. Κάθε σύλλογος οφείλει να απολαμβάνει το να βρίσκεται σε μεγάλα παιχνίδια, σε τελικούς. Δεν έχει σημασία πόσους τίτλους έχει κερδίσει η ομάδα πριν. Θεωρώ πως πρέπει να είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι, στην προσπάθειά μας να φτάσουμε στον τελικό. Είναι το Wembley, είναι ένας τίτλος, μια περίπτωση να βρεθούν στο Λονδίνο 30-40 χιλιάδες οπαδοί που αγαπούν την ομάδα. Θέλω να πάω στον τελικό».

Για την επιστροφή του Luke Shaw στην αγωνιστική δράση, πρόσθεσε: «Τώρα είναι έτοιμος να παίξει. Μπορεί να αγωνιστεί απόψε ή την Κυριακή ή την επόμενη Τετάρτη. Δεν προπονείται με περιορισμούς, οπότε τώρα είναι έτοιμος. Αλλά πρόκειται για μία θέση, όπου έχουμε και άλλες επιλογές. Πρόκειται για μία από τις θέσεις, όπου οι παίκτες οφείλουν να παλέψουν, να ανταγωνιστούν και να δείξουν ποιότητα μέσω των εμφανίσεων τους, ώστε να είναι στην ομάδα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *