Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει τη United ψηλά ο Smalling

Πεπεισμένος πως η Manchester United θα έχει ένα δυναμικό τελείωμα στη σεζόν, εμφανίστηκε ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός.

Ο Smalling έχασε φέτος 12 παιχνίδια, λόγω ενός τραυματισμού στο δάχτυλο του ποδιού, σε μια περίοδο όπου η σχέση του με τον Jose Mourinho δοκιμάστηκε. Ο Άγγλος, τώρα, στοχεύει στο να αφήσει πίσω εκείνες τις στιγμές και επικεντρώνεται στο να τελειώσει καλά τη χρονιά, μαζί με την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Chris Smalling: «Πιστεύω πως όσο περισσότερα παιχνίδια παίρνω, τόσο το καλύτερο. Πάντα το προτιμούσα από τις προπονήσεις. Στοχεύουμε να τερματίσουμε ψηλά και σίγουρα τις τελευταίες οχτώ, εννιά εβδομάδες, αγωνίζομαστε με συνέπεια. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί, αλλά αν διατηρήσουμε αυτή τη φόρμα, τότε ποιος ξέρει».

Για τον τραυματισμό του και τη στήριξη που είχε από τον Jose Mourinho, είπε: «Ήταν στον αγώνα με τη Fenerbahce, όταν βγήκα έξω στο ημίχρονο. Τότε τραυματίστηκα και σίγουρα όταν κουβαλάς έναν τραυματισμό στα παιχνίδια, χρειάζεσαι ξεκούραση. Τώρα είμαι πίσω και δεν έχω προβλήματα. Θεωρώ πως είναι ωραίο όταν ο προπονητής σε θέλει να παίζεις. Προσπάθησα να πιέσω τον εαυτό μου στα όρια όλη την ώρα και στο τέλος χρειαζόταν ξεκούραση. Τώρα όλα είναι καλά, οπότε είμαι χαρούμενος».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *