Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει 90 εκατομμύρια για Lukaku η Everton!

Αλλαγή δεδομένων σε ό,τι αφορά την επικείμενη μετακίνηση του Romelu Lukaku από την Everton στη Manchester United, καθώς σύμφωνα με πηγές του Sky Sports η ομάδα του αξιώνει το πλήρες ποσό των 90 εκατομμυρίων λιρών για να τον παραχωρήσει.

Χθες κυκλοφόρησε και έκανε το γύρο της Βρετανίας η είδηση ότι οι δύο ομάδες τα βρήκαν στα 75 εκατομμύρια λίρες και ο Βέλγος φορ θα γινόταν κάτοικος Μάντσεστερ από τη νέα σεζόν. Μάλιστα, σήμερα κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες στο διαδίκτυο με τον Lukaku να προπονείται μαζί με τον Paul Pogba στο Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται η αποστολή της United για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Πηγές του Sky Sports επίσης αναφέρουν πως η μεταγραφή πρόκειται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας και ο παίκτης θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, όμως για να συμβούν όλα αυτά θα πρέπει πρώτα να υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα σε «Toffees» και «Red Devils». Βέβαια, ο Βέλγος δεν έχει λάβει άδεια από την ομάδα του για να διαπραγματευτεί με άλλο σύλλογο και κανονικά θα έπρεπε να επιστρέψει στην προετοιμασία της Everton άμεσα.

Να σημειωθεί ότι, με τις εξελίξεις αυτές, η United αποσύρεται πλέον οριστικά από την περίπτωση του Alvaro Morata, για τον οποίο είδε αρκετές προσφορές που κατέθεσε να απορρίπτονται.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *