Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει Dier η Bayern

Την περίπτωση του Eric Dier της Tottenham φέρεται να παρακολουθεί η Bayern Munich, αλλά και η Chelsea, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Όπως υποστηρίζεται, ο Άγγλος μεσοαμυντικός, ο οποίος χρησιμοποιείται κυρίως σαν σέντερ μπακ στα τελευταία παιχνίδια και βρίσκεται κυρίως στον πάγκο, δεν είναι ικανοποιημένος στους Spurs και επιθυμεί να αποχωρήσει.

Ο Dier είχε βρεθεί σε αρκετά ματς βασικός, αντικαθιστώντας τον Toby Aldeweireld, ωστόσο με την επιστροφή του Βέλγου από τον τραυματισμό του, o 22χρονος εκτοπίστηκε στον πάγκο.

Σύμφωνα με την Times, λοιπόν, η πρωταθλήτρια Γερμανίας, αλλά και η πρωτοπόρος της Premier League, ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτησή του το Γενάρη.

Ο άσος της Tottenham θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου και ο Gareth Southgate έχει επενδύσει αρκετά πάνω του, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση προκειμένου να καλείται στην Εθνική.

Πάντως, φαντάζει αρκετά απίθανο αυτή τη στιγμή οι Spurs να αποφασίσουν να παραχωρήσουν έναν εκ των σημαντικών ποδοσφαιριστών τους, ιδίως μέσα στη σεζόν, ενώ μάλιστα δεν είναι και βέβαιο πως ο Dier θα έχει εξασφαλισμένη θέση βασικού στους δύο αυτούς συλλόγους.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *