Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει Perisic στη Liverpool ο Lovren

Την επιθυμία να έχει συμπαίκτη του και στη Liverpool τον Ivan Perisic εξέφρασε με δηλώσεις του ο Dejan Lovren, λίγες μέρες μετά την κοινή τους παρουσία στην αποστολή της Κροατίας.

Η Liverpool ετοιμάζεται για ένα δυνατό καλοκαίρι από μετεγγραφικής άποψης μιας και ο Jurgen Klopp έχει αποφασίσει να μεγαλώσει το ρόστερ μιας και οι «Κόκκινοι» θα έχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα το τελευταίο διάστημα είναι του Ivan Perisic.

Ο Κροάτης εξτρέμ βρισκόταν αυτές τις μέρες στην αποστολή της εθνικής Κροατίας, στην οποία βρισκόταν και ο Dejan Lovren με τον αμυντικό της Liverpool να μιλά για το ενδεχόμενο της μετακίνησης του συμπατριώτη του στο Anfield.

Αναλυτικά:

«Η άφιξη ενός παίκτη σαν τον Perisic στη Liverpool θα ήταν ότι καλύτερο. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Στη Liverpool όλοι οι παίκτες θα τον υποδέχονταν με ανοιχτές αγκάλες. Προφανώς δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχει εξαιρετικές ικανότητες, γνώσεις και ιδιαίτερη ποιότητα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *