Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει Rooney ο Koeman

Την εκτίμηση ότι ο Wayne Rooney θα ισχυροποιούσε την Everton αν αποφάσιζε να επιστρέψει εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ronald Koeman.

Μπορεί ο Wayne Rooney να έχει χάσει πλέον την επαφή με τα δίχτυα, όπως την είχε κάποτε και πλέον να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος ή ακόμα και σαν κεντρικό χαφ, όμως το όνομα του είναι ακόμα ισχυρό στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Αυτό δείχνει άλλωστε και η δήλωση του Ronald Koeman, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα τον ήθελε στην Everton και θα προσπαθούσε να τον πείσει να επιστρέψει στους «Toffees» αν είχε τη δυνατότητα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πιστεύω ακόμα ότι ο Wayne Rooney παίζει στο υψηλότερο επίπεδο και ήταν σωστή η επιλογή του να παραμείνει στην Manchester United και την Premier League. Έχει μπροστά του 2 ή και 3 χρόνια για να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Το τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν δεν μπορώ να το γνωρίζω. Κατά τη γνώμη μου είναι ένας από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την Everton ακόμα πιο ισχυρή. Όλα σχετίζονται με το τι θέλει ο παίκτης, τι θέλει η Manchester United και εμείς δεν έχουμε κάποια δουλειά σε αυτό το θέμα. Κάθε παίκτης που πιστεύουμε ότι μπορεί να ενισχύσει την Everton είναι ευπρόσδεκτος».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *