Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει Zabaleta η West Ham

Μια πολύ σημαντική κίνηση σχεδιάζει σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο η διοίκηση της West Ham για το καλοκαίρι, ευελπιστώντας στην απόκτηση του Pablo Zabaleta από τη Manchester City.

Ο Αργεντινός άσος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και πιο αγαπητούς παίκτες στην ιστορία των «Citizens» όμως το καλοκαίρι ενδέχεται να αποτελέσει «παρελθόν» μετά από εννέα χρόνια, μιας και ο Pep Guardiola έχει βγει στην ποδοσφαιρική αγορά για την εύρεση ενός δεξιού μπακ.

Το γεγονός αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η λονδρέζικη ομάδα η οποία, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο της Sun, Martin Blackburn, έχει προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο στον Zabaleta προκειμένου να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του. Συγκεκριμένα, οι «Hammers» λέγεται ότι προσφέρουν 100.000 λίρες εβδομαδιαίο μισθό στον 32χρονο και την ευκαιρία να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Premier League.

Μάλιστα, φημολογείται πως ο Slaven Bilic είχε κάνει κρούση και για τον έτερο μπακ των «Citizens», τον Bacary Sagna, ωστόσο τελικά προτίμησε τον Zabaleta και θα βάλει τα δυνατά του για να τον πάρει στο Λονδίνο.

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που τελικά ο Αργεντινός μπακ αποχωρήσει από τη City, κάτι που μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό, ενδέχεται να έχει στα χέρια του κι άλλες σημαντικές προτάσεις, εκτός Αγγλίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *