Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέμα ωρών του Bakayoko στην Chelsea

Ζήτημα ημερών -ίσως και ωρών- μοιάζει να είναι η μετακίνηση του Tiemoue Bakayoko στην Chelsea, όπως μετέδωσε το βρετανικό Sky Sports, παρά την προσπάθεια του Jose Mourinho να τον «κλέψει» από τους «μπλε».

Το τελευταίο διάστημα, παρά το γεγονός ότι φαινόταν να έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες, η μετακίνηση του Γάλλου μέσου στην Chelsea καθυστερεί, κάτι που οδήγησε σε σενάρια περί «ναυαγίου». Μάλιστα, χθες διαδόθηκε ευρέως από τα ΜΜΕ πως ο Jose Mourinho είναι έτοιμος να κάνει νέο «μπάσιμο» για στόχο των «μπλε» μετά από τον Romelu Lukaku και πως ετοιμάζεται να ντύσει στα κόκκινα τον άσο της Monaco.

Ωστόσο, το Sky αναφέρει ότι οι ιατρικές εξετάσεις του Bakayoko καθυστέρησαν καθώς αντιμετώπισε έναν μικροτραυματισμό στο γόνατο και έτσι θα έπρεπε να περιμένει για να είναι έτοιμος. Έτσι, η μεταγραφή του ενδέχεται να κοστίσει 35-40 εκατομμύρια λίρες και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι θα σημάνει η κίνηση αυτή για το μέλλον του Nemanja Matic στο Λονδίνο, αφού μέχρι τώρα φαινόταν πως θα πήγαινε στο Μάντσεστερ όμως οι τελευταίες εξελίξεις βάζουν την Chelsea σε πολλές σκέψεις αναφορικά με το αν θα πρέπει να τον δώσει στον Mourinho, μετά το θέμα Lukaku.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *