Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θαυμάζει τη δουλειά του Pochettino ο Conte

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως ο Pochettino μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, αλλά και πως έχουν πολλά κοινά.

Η Chelsea αντιμετωπίζει σήμερα την Tottenham, με στόχο να φτάσει στη 14η σερί νίκη της. Τα «Σπιρούνια» βρίσκονται δέκα πόντους πίσω από τους «Μπλε», με τον Conte να πιστεύει πως με τον Pochettino στον πάγκο τους, έχουν ελπίδες να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Chelsea: «Θεωρώ πως ο Pochettino δείχνει ότι μπορεί να είναι ένας παό τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, επειδή κάνει φανταστική δουλειά στην Tottenham. Είναι μια ομάδα που μπορεί να παλέψει για τον τίτλο στο παρόν και το μέλλον. Λέω τα καλύτερα για εκείνον, επειδή το είδα αυτό στο παρελθόν και το βλέπω και τώρα, πως είναι μια πραγματικά δυνατή ομάδα. Είδα το μέρος της προπόνησης, μίλησα μαζί του. Μιλήσαμε για ποδόσφαιρο και για τις ιδέες μας πάνω σε αυτό. Βρήκα πολλές ομοιότητες. Μας αρέσει να παίζουμε από πίσω, να έχουμε κατοχή και επίσης να βρίσκουμε τη σωστή λύση για να πάμε στο γκολ και να αντιδράσουμε πολύ γρήγορα όταν αμυνόμαστε. Νομίζω πως η Tottenham ήταν άτυχη σε κάποια παιχνίδια σε αυτό το σημείο της σεζόν, αλλά είναι δυνατότεροι σε σχέση με πέρσι. Άλλος ένας χρόνος δουλειάς με τον Pochettino, τώρα υπάρχει αυτή η διαφορά στη βαθμολογία, επειδή είχαμε ένα εξαιρετικό σερί. Αλλά τους υπολογίζω ως εξαιρετική ομάδα. Αυτό το σύνολο είναι μια νέα ομάδα, με πολλούς παίκτες που αναπτύσσονται. Κάθε χρόνο που βρίσκονται στο σύλλογο και συνεχίζουν να δουλεύουν με τον ίδιο προπονητή, βελτιώνονται πολύ».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *