Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θρήνος στην Tottenham και την Αγγλία

Μια πολύ άσχημη είδηση έγινε πριν λίγη ώρα γνωστή στο Νησί, καθώς ο πρώην Άγγλος διεθνής, Ugo Ehiogu, έφυγε από τη ζωή μετά από καρδιακή προσβολή.

Ο 44χρονος, που εργαζόταν ως προπονητής στην Tottenham Κ23, κατέρρευσε στο προπονητικό κέντρο των «Spurs» και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Η είδηση έγινε γνωστή μετά από επίσημη ανάρτηση της Tottenham, η οποία αναφέρει πως ο Ehiogu έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Ehiogu ξεκίνησε την καριέρα του από την Senrab, τοπική ομάδα της πόλης του από όπου έχουν ξεκινήσει επίσης και άλλοι παίκτες όπως ο John Terry και ο Sol Campbell. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στην West Brom, όπου έμεινε μέχρι το 1991, πριν μεταπηδήσει στην Aston Villa.

Με τους «Villans» πραγματοποίησε συνολικά πάνω από 300 εμφανίσεις, μέχρι το 2000, όταν και μεταγράφηκε στην Middlesbrough, έναντι ποσού-ρεκόρ για την εποχή. Και στη «Boro» αγωνίστηκε με επιτυχία, ενώ χρίστηκε και διεθνής με την Αγγλία, πριν αρχίσει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Με τα «Τρία Λιοντάρια» κατέγραψε συνολικά τέσσερις συμμετοχές και ένα τέρμα. Τα τελευταία χρόνια της καριέρας του έπαιξε σε Leeds, Rangers και Sheffield United, ενώ από το 2014 βρισκόταν στην Tottenham ως προπονητής Νέων.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *