Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Καθυστερεί του Sigurdsson στην Everton

Σε «τοίχο» φαίνεται πως έχουν πέσει οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Everton και Swansea City για τον Gylfi Sigurdsson, παρότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί την αποχώρησή του από το Liberty Stadium.

Οι δύο ομάδες αδυνατούν να φτάσουν σε συμφωνία για την πώληση του Ισλανδού διεθνούς από την δεύτερη στην πρώτη, καθώς οι «Swans» αρνούνται να πέσουν παρακάτω από την αρχική τιμή πώλησης που έχουν ορίσει. Συγκεκριμένα, κοστολογούν τον παίκτη στα 50 εκατομμύρια λίρες και δεν σκοπεύουν να υποκύψουν σε πιέσεις, τη στιγμή που οι «Toffees» δεν προτίθενται να δαπανήσουν αυτό το ποσό.

Σύμφωνα με πηγές του Sky Sports, η διαφορά των δύο ομάδων αυτή τη στιγμή υπολογίζεται περίπου στα 5 εκατομμύρια λίρες, ενώ ο μισθός του παίκτη δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα. Ήδη η Swansea έχει απορρίψει δύο προτάσεις 40 εκατομμυρίων λιρών από Everton και Leicester για τον Sigurdsson, όμως παράλληλα αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Πριν μερικές ημέρες πάντως ο Ronald Koeman είχε εμφανιστεί αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, τη στιγμή που ο συνάδελφός του, Paul Clement, ξεκαθάριζε πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *