Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και άλλος πονοκέφαλος για Klopp

Μπορεί η κακή εμφάνιση με την Tottenham να έχει στεναχωρέσει τους οπαδούς της Liverpool αλλά ένας ακόμη τραυματισμός έρχεται να επισκιάσει τις πιθανότητες για ανάκαμψη.

 

Νέο όνομα φαίνεται να προστέθηκε στη λίστα τραυματισμών της Liverpool με τον Klopp να επιβεβαιώνει πως ο Coutinho είναι αμφίβολος για το Σάββατο. Οι «Κόκκινοι» έχουν να αντιμετωπίσουν εντός έδρας την φορτσάτη Huddersfield που πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στην Manchester United.

Σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό, ο Βραζιλιάνος μέσος τραυματίστηκε στην προπόνηση και είναι αβέβαιο το κατά πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί το Σάββατο.

«Δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε κάποια προβλήματα με την πλάτη του πριν το ματς με την Tottenham, αλλά μέσα στην εβδομάδα με την αγωγή των γιατρών μπόρεσε να αγωνιστεί. Αυτή τη βδομάδα είχε πρόβλημα με τον προσαγωγό του. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο για το αν θα αγωνιστεί αύριο, θα αποφασίσουμε σήμερα μετά την προπόνηση. Δεν προπονήθηκε χτες, αυτό είναι αλήθεια αλλά αυτά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.»

Αν ο Coutinho δεν καταφέρει να προλάβει το ματς, γίνεται ο τέταρτος τραυματίας μετά τους Mane, Lallana και Clyne που δεν έχει στη διάθεσή του ο Klopp.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *