Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και άλλος «φορ-κανόνι» στο στόχαστρο της West Ham

Το κυνήγι ενός δυνατού επιθετικού προκειμένου να λύσει το πρόβλημα στη γραμμή κρούσης, συνεχίζει η West Ham, η οποία εξετάζει διαρκώς νέες περιπτώσεις.

Μια εξ αυτών, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, είναι εκείνη του Lukasz Teodorczyk o oποίος διαπρέπει φέτος με τη φανέλα τη; Anderlecht. Ο Πολωνός διεθνής μετρά 28 τέρματα σε 47 παιχνίδια με την ομάδα των Βρυξελλών και έχει προσελκύσει τα βλέμματα πολλών σκάουτ ανά την Ευρώπη.

Ο Slaven Bilic φέτος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με την επιθετική του γραμμή εξαιτίας των διαρκών τραυματισμών των Andy Carroll και Diafra Sakho, οι οποίοι δεν αποκλείεται και να πωληθούν το καλοκαίρι. Συν τοις άλλοις, ο Jonathan Calleri δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και ο Dimitri Payet αποχώρησε, με αποτέλεσμα να λείψουν τα γκολ από τους «Hammers».

Να σημειωθεί πως άλλες λύσεις που εξετάζει η West Ham σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο είναι ο Daniel Sturridge της Liverpool, ο Michy Batshuayi της Chelsea, ο Jermain Defoe της Sunderland, ο Dries Mertens της Napoli και ο Carlos Bacca της AC Milan.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *