Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και για Jese η Liverpool

Ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου αναζητά η Liverpool και, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ένας ακόμη παίκτης που παρακολουθείται πλην του Christian Pulisic είναι ο Jese Rodriguez της PSG.

Όπως φαίνεται, οι Reds είναι μια από τις ομάδες που διεκδικούν την υπογραφή του πρώην άσου της Real Madrid, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και να αποδώσει τα αναμενόμενα στο Παρίσι.

Η είδηση αυτή προέρχεται όχι από κάποιο Μέσο Ενημέρωσης, αλλά από τον πρόεδρο της ισπανικής Las Palmas, η οποία αποτελεί έναν από τους υποψήφιους «μνηστήρες» για τον 23χρονο επιθετικό.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Las Palmas, Miguel Angel Ramirez, μιλώντας για το ενδεχόμενο να αποκτήσει η ομάδα του τον Jese τον ερχόμενο Γενάρη, σημείωσε:

«Ο Jese είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Θέλει να έρθει στην Las Palmas, αλλά ανήκει στην PSG και λαμβάνει μισθό τέτοιου βεληνεκούς, ο οποίος είναι πολύ υψηλός. Η Liverpool, η Milan και η Roma τον θέλουν επίσης και είναι έτοιμες να καλύψουν το μισθό του, εμείς δεν μπορούμε. Με όλο το σεβασμό στους άλλους συλλόγους, εμείς βρισκόμαστε σε μειονεκτική θέση και θα πρέπει να περιμένουμε. Αλλά δεν θέλω να δημιουργώ ψεύτικες προσδοκίες».

Να σημειωθεί πως ο Ισπανός διεθνής αγωνίστηκε 38 φορές με τη φανέλα της Real την περασμένη σεζόν, ωστόσο φέτος είναι σχεδόν πάντα στον πάγκο της PSG και έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *