Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και επίσημα στην Birmingham ο Redknapp

Την πρόσληψη του Harry Redknapp ως πρώτου προπονητή για την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της Birmingham City, ενώ ο Άγγλος τεχνικός θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Redknapp βρέθηκε στο τιμόνι των «blues» για τα τελευταία τρία ματς της Championship, αντικαθιστώντας τον Gianfranco Zola, οδηγώντας την ομάδα σε δύο νίκες και εξασφαλίζοντας την παραμονή στην κατηγορία. Στόχος του 70χρονου τεχνικού να καταφέρει ένα καλύτερο πλασάρισμα -ακόμη και την σπουδαία επάνοδο στην Premier League- για τη νέα χρονιά.

Η Birmingham βρέθηκε σε δεινή θέση φέτος και άλλαξε συνολικά δύο προπονητές, ενώ χαρακτηριστικός είναι ο απολογισμός του προκατόχου του, Zola, ο οποίος πέτυχε δύο νίκες σε 24 ματς, με την ομάδα να είναι μια ανάσα πριν τη League One.

Ο Redknapp συζήτησε μέσα στην εβδομάδα με τους διοικούντες του συλλόγου και τελικά οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια σήμερα για την ολοκλήρωση του deal. Μάλιστα, έλαβε διαβεβαιώσεις από τους Κινέζους ιδιοκτήτες πως το καλοκαίρι θα γίνουν δαπανηρές προσθήκες προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που είναι κυρίως ο τερματισμός στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *