Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και με 10 οι «Τίγρεις»… δαγκώνουν!

Δίχως να φοβηθεί την αριθμητική υπεροχή της Watford, η Hull πήρε τη νίκη με 2-0 για την 34η αγωνιστική και έκανε το σημαντικότερο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Hull υποδέχθηκε για την 34η αγωνιστική της Premier League την Watford και χάρη σε 2 γκολ μέσα σε 9 λεπτά (Markovic 62′, Clucas 71′) πήρε τη νίκη με 2-0 και απομακρύνθηκε για τα καλά από την ζώνη του υποβιβασμού. Συνεχίζεται η κατακόρυφη πτώση από την άλλη πλευρά για την Watford με τον Walter Mazzarri να δείχνει πλέον ανήμπορος να αντιστρέψει το κλίμα.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες με την Hull και τη Watford να προσέχουν περισσότερο την άμυνα τους προσπαθώντας να αποφύγουν κάποιο τέρμα. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 17′ όταν ο Holebas προσπάθησε να διώξει τη μπάλα από τη μεγάλη περιοχή και αυτή κατέληξε στον Clucas, ο οποίος δοκίμασε ένα μακρινό σουτ με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να περνά πάνω από τα δοκάρια του Gomes.

Στο 25′ η Hull έμεινε με παίκτη λιγότερο μιας και ο Niasse προέβη σε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Niang με αποτέλεσμα ο διαιτητής να του δείξει την κόκκινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτή την αριθμητική υπεροχή και στο 33′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Holebas, ο Rannochia έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Jakupovic κράτησε το 0-0 με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό για τις δύο ομάδες, όμως η Hull ευτύχησε να σκοράρει σχετικά νωρίς μιας και στο 62′ σε μια αντεπίθεση των «Τίγρεων» ο Grosicki έκανε τη σέντρα από αριστερά με τον Markovic να πιάνει την κεφαλιά και τον Gomes να σώζει τη μπάλα πάνω στη γραμμή, όμως ο Σέρβος πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την Watford, η ομάδα του Marcos Silva πέτυχε και ένα δεύτερο γκολ μέσα σε 9′ λεπτά, με τον Clucas να παίρνει τη μπάλα μετά το κόρνερ του Holebas και με ένα έξοχο βολέ από τα 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα.

Συνθέσεις

Συνθέσεις

Hull: Jakupovic, Elmohamady, Ranocchia, Maguire, Robertson, Markovic, Clucas, N’Diaye, Grosicki, Evandro, Niasse

Watford: Gomes; Janmaat, Prödl, Britos, Holebas, Cleverley, Doucouré, Capoue, Amrabat, Deeney, Niang

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *