Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και ξαφνικά…Mahrez!

Η αλήθεια είναι πως για λίγο πιστέψαμε τον Pep Guardiola όταν δήλωσε πως η ομάδα του δεν μπορεί να ξοδέψει υπέρογκα ποσά, μέχρι την ανακοίνωση του Laporte. Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στους ‘Πολίτες’ όμως;

Καθόλου δεν φαίνεται να έχει ολοκληρώσει το μεταγραφικό της παζάρι η Manchester City αφού οι τελευταίες ειδήσεις την θέλουν να φλερτάρει με ακόμη έναν παίκτη. Ο λόγος για τον εδώ και καιρό ‘φευγάτο’ Mahrez της Leicester City. Ο Αλγερινός επιθετικός φαίνεται να έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων στην Man City και δεν διστάζουν να τα ξανασκάσουν ΧΟΝΤΡΑ.

Τα τελευταία νέα θέλουν την ομάδα του Manchester να προσφέρει ποσό της τάξεως των €68m στις ‘Αλεπούδες’ για τις υπηρεσίες του παίκτη μετά και τον τραυματισμό του Sane. Σύμφωνα με το Goal, ο παίκτης είναι εκείνος που θα πρέπει να πιέσει την μετακίνησή του στο Manchester εφόσον ο σύλλογος δεν φάνηκε και πολύ διατεθειμένος όλο αυτόν τον καιρό να πουλήσει τον επιθετικό.

Πάντως αν ο Mahrez πιέσει την ομάδα του, εύκολα ο σύλλογος θα μπορούσε να ζητήσει πολλά παραπάνω λεφτά από αυτά που αναφέραμε παραπάνω.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *