Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και ο Hart για αντι-De Gea

Μια απρόβλεπτη κίνηση ίσως δούμε το ερχόμενο καλοκαίρι από πλευράς Jose Mourinho, προκειμένου να αντικαταστήσει τον «φευγάτο» David de Gea.

Ο Ισπανός πορτιέρο κάθε τόσο συνδέεται με την Real Madrid και δεν αποκλείεται η πρωταθλητές Ευρώπης να δώσουν τα «ρέστα» τους προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, τότε η Manchester United θα κινηθεί για νέο πρωτοκλασάτο τερματοφύλακα, με το όνομα του Joe Hart να μπαίνει στη λίστα της.

Σύμφωνα με την Daily Record, οι «Red Devils» σκοπεύουν να κάνουν κρούση για τον Hart, εκμεταλλευόμενοι την επιθυμία του Άγγλου να αγωνίζεται βασικός, αλλά και να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Βέβαια, για την ώρα ο 30χρονος αγωνίζεται ως δανεικός στην Torino και πρόσφατα δήλωσε πως δεν έχει για εκείνον τόσο προτεραιότητα η επιστροφή στην Premier League, όσο το να αγωνίζεται βασικός.

Πάντως, δεν εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην United, σύμφωνα με τον Τύπο, και τα πάντα θα κριθούν εντός του επόμενου μήνα. Βέβαια, για τους «Red Devils» εκείνο που προέχει είναι να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον De Gea, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *