Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και τώρα θα σφαχτούν

Η κόντρα μεταξύ Arsenal και Tottenham άρχισε να γίνεται πιο έντονη από τη στιγμή που τα «Σπιρούνια» άρχισαν να δείχνουν δυνατό παρόν στην διεκδίκηση του τίτλου. Οι για πολύ καιρό ήσυχοι γείτονες φαίνεται να θέλουν να πάρουν τη μπουκιά από το στόμα του Wenger και να κοντραριστούν για την υπογραφή ενός παίκτη.

Το τέλος του Αυγούστου βρήκε αρκετούς ποδοσφαιριστές σε νέα σπίτια. Πολλοί από αυτούς βρήκαν τη μεταγραφή που έψαχναν όχι όμως στην περίπτωση του Mahrez. Ο Αλγερινός μπορεί να είχε εγκαταλείψει για λίγο την εθνική του ομάδα με σκοπό να ολοκληρώσει κάποια μεταγραφή, όμως αυτή δεν φάνηκε να ήρθε ποτέ. Και μπορεί αρχικό ενδιαφέρον για τον παίκτη να είχε δείξει η Arsenal, όμως τώρα και η Tottenham μπαίνει στο παιχνίδι απόκτησής του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ήδη οι 2 σύλλογο βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την υπογραφή του η οποία μπορεί να έρθει και τον Γενάρη του νέου έτους. Το καλοκαίρι και η Roma αλλά και η Barcelona είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Mahrez χωρίς όμως καμία να τον εντάξη στο δυναμικό της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *