Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και όμως ο Klopp δουλεύει

Μπορεί στα τελευταία παιχνίδια της, η Liverpool να έχει δεκτεί τα περισσότερα γκολ από λάθος της άμυνας, όμως ο Βραζιλιάνος Coutinho επιβεβαίωσε πως ο Klopp προσπαθεί να το διορθώσει.

Οι οπαδοί της ομάδας μπορεί να μην βλέπουν βελτίωση στην άμυνα, όμως ο μέσος της Liverpool Coutinho μιλώντας στο ESPN Brasil αποκάλυψε πως ο Γερμανός τεχνικός των «Reds» προσπαθεί τουλάχιστον να διορθώσει τα λάθη της. Μετά από ακόμη μια μεγαλοπρεπή ήττα που οδήγησαν τα λάθη στην άμυνα, ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να δώσει ελπίδες στους οπαδούς που δεν βλέπουν πλέον καμία βελτίωση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Τα γκολ ήταν γκολ που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Ξεκίνησαν από πίσω και καταλήξαμε να δεχτούμε ένα από αυτά τα γκολ που ο προπονητής μας, μας μιλάει συνέχεια. Μιλάει συνέχεια γι’ αυτά – έχουμε δεχτεί πολλά γκολ όπως αυτά. Προφανώς στην επίθεση δεν μπορέσαμε να βάλουμε όσα γκολ απαιτούνται για να ισοφαρίσουμε ή και να γυρίσουμε το παιχνίδι.»

«Ήμασταν στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όμως δεχτήκαμε τα πρώτα γκολ και έκαναν τα πράγματα χειρότερα. Το πρώτο γκολ το δεχτήκαμε στα πρώτα 4 λεπτά και το δεύτερο μετά από 12 ή 13. Είναι δύσκολο να παίξεις μακριά από την έδρα σου ενάντια σε μια ισχυρή ομάδα όταν ξεκινάς έτσι.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *