Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Καμία ρήτρα για Van Dijk

«Φρένο» στα σενάρια που ήθελαν τον Virgil van Dijk να έχει στο συμβόλαιό του ρήτρα αποδέσμευσης έβαλε ο Claude Puel.

Ο προπονητής της Southampton σημείωσε πως τα εν λόγω σενάρια είναι αναληθή, ενώ τόνισε για ακόμη μια φορά πως ο Ολλανδός αμυντικός αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του φέτος.

«Δεν είναι αλήθεια», ανέφερε ο Puel αναφορικά με τη ρήτρα του συμβολαίου του Van Dijk, προσθέτοντας: «Μετά από αυτό, δεν θα ξανακάνω κάποιο σχόλιο για αυτό το θέμα, θέλω μόνο να πω ότι ο Virgil είναι σημαντικότατο μέλος της ομάδας και δεν υπάρχει για μένα πιθανότητα να αποχωρήσει».

Να σημειωθεί πως οι Saints έχουν θέσει ως τιμή πώλησης του 25χρονου αμυντικού τα 40 εκ. λίρες, μιας και αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων της Premier League αυτή τη στιγμή.

Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί ανέφερε πως υπήρχε ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 25 εκ. λιρών, ενώ έχει υπογράψει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2022.

Η Chelsea είναι η τελευταία ομάδα που προστέθηκε στους υποψήφιους «μνηστήρες», λόγω της σχεδόν βέβαιης αποχώρησης του John Terry, ενώ τον Van Dijk παρακολουθούν και οι Manchester City, Liverpool, Everton και Manchester United.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *