Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Κανονιέρης» ο Lacazette!

Η στιγμή που οι περισσότεροι φίλοι της Arsenal περίμεναν εδώ και καιρό έφτασε! Ο Alexandre Lacazette είναι πλέον το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «Gunners» από τη Lyon, έναντι ποσού-ρεκόρ για το σύλλογο.

Ένα «σίριαλ» που κράτησε αρκετό καιρό φαίνεται πως επιτέλους έφτασε στο τέλος του και ο Γάλλος επιθετικός θα αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη της Arsenal μετά τον Saed Kolasinac, ενώ το κόστος της μετακίνησης θα ανέλθει στα 52 εκατομμύρια λίρες, το μεγαλύτερο που έχει δώσει η ομάδα ποτέ. Σύμφωνα με το έγκυρο Sky Sports οι υπογραφές έχουν ήδη «πέσει» και ο 26χρονος θα είναι κάτοικος Emirates από τη νέα σεζόν.

Το συμβόλαιο του Lacazette θα είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες πενταετούς διάρκειας, ενώ η μεταγραφή του θα ξεπεράσει σε κόστος εκείνη του Mesut Ozil που είχε κοστίσει 42,5 εκατομμύρια λίρες το 2013. Επιπλέον, ο Γάλλος διεθνής αρχικά είχε συμφωνήσει με την Atletico Madrid, ωστόσο εν τέλει η μεταγραφή ναυάγησε λόγω της απαγόρευσης των μεταγραφών για τους Μαδριλένους που δεν αναιρέθηκε.

Να σημειωθεί ότι ο 26χρονος επιθετικός αρχικώς είχε υπογραμμίσει πως θα υπέγραφε μόνο σε ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League, όμως εν συνεχεία έδειξε να αλλάζει την απόφασή του. Επιπλέον, ενδιαφέρθηκε για εκείνον και η Paris Saint-Germain, ωστόσο η Arsenal και ο Arsene Wenger τον ήθελαν περισσότερο και το έδειξαν έμπρακτα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *