Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κατηγορεί την United μέσω τρίτου ο Di Maria

Αναμφίβολα ένας παίκτης που δεν κατάφερε να επιτύχει τις τελευταίες σεζόν στο Old Trafford ήταν ο Angel di Maria. Ο μεταφραστής του μάλιστα φαίνεται να γνωρίζει και το λόγο και δεν διστάζει να τον αποκαλύψει.

Μετά το τεράστιο φιάσκο του Moyes, η Manchester United αναθέτει τα υνιά της ομάδας στον Van Gaal. Μια από τις αρκετά αποτυχημένες μεταγραφές του Ολλανδού ήταν και ο πολλά υποσχόμενος di Maria. Παρότι η μεταγραφή του κόστισε τότε το ποσό ρεκόρ των £59.7m, ο επιθετικός που μετακινήθηκε από την ‘Βασίλισσα’ στους ‘Κόκκινους Διαβόλους’ κατάφερε να πετύχει μονάχα 4 γκολ σε 32 παιχνίδια και να αποχωρήσει μέσα σε μια μόνο σεζόν ως αποτυχημένος από το Old Trafford.

H πρώην μεταφράστρια της Manchester United, Debora Gomes αποκάλυψε στο Esporte Interativo τον λόγο που ο παίκτης δεν έφτασε τις απαιτούμενες προσδοκίες στον σύλλογο.

«Ήταν δυσαρεστημένος στο σύλλογο. Πρώτον, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κανέναν. Και δεύτερον γιατί συνειδητοποίησε ότι το club τον αγόρασε όχι γιατί ο σύλλογος σκέφτηκε «θα μας φέρει τίτλους γιατί είναι καλός παίκτης.»

«Όχι. Γιατί απλά ήθελαν να πουλήσουν την φανέλα του. Αυτό άκουσα να λέγεται μέσα στον σύλλογο: «Ο Di Maria πουλάει μπλούζες, οπότε ας τον αγοράσουμε». Γι’ αυτό δεν ήταν χαρούμενος.»

«Τότε συνειδητοποίησα, ότι αφότου ο Sir Alex Ferguson έφυγε από την ομάδα, ο σύλλογος έχασε το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο. Είναι όλα για τα χρήματα. Χρήματα. Χρήματα. Φέρνει λεφτά και τίποτα άλλο. Έτσι, οι άνθρωποι, όταν προσπαθούν να αποφασίσουν ποιους παίκτες θα αγοράσουν, λένε:» τι θα φέρει περισσότερα χρήματα; » Δεν σκέφτονται να προσφέρουν χαρά στους οπαδούς, σκέφτονται μόνο να πουλήσουν. »

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως ο Ολλανδός προπονητής δεν κατάφερε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του παίκτη όμως. Ο Di Maria σε ολόκληρη την θητεία του στη Real Madrid αγωνιζόταν ως 10άρι πίσω από τον επιθετικό ενώ ο προπονητής προτίμησε να τον χρησιμοποιεί στις πτέρυγες της επίθεσης και καμιά φορά ως κλασικό επιθετικό μπροστά.

Φταίει άραγε το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα πλέον ή η λάθος αντιμετώπιση του Van Gaal στον παίκτη. Σημασία έχει πως μετά από τέτοιες καυστικές δηλώσεις ο σύλλογος της Manchester United θα πρέπει να πάρει θέση για το θέμα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *