Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κηνυγά δύο ελεύθερους η Hull

Για δύο ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας κινείται η Hull City ακόμα και μετά το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αφού σκοπεύει να ενισχυθεί περαιτέρω.

Οι «Tigers» σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο προσπαθούν να αποκτήσουν ως ελεύθερους τους Sebastien Bassong και Joe Ledley, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για επάνοδο στα σαλόνια. Οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν ελεύθεροι στο τέλος της περσινής σεζόν από Norwich και Crystal Palace, ενώ έχουν πλούσιο βιογραφικό στα αγγλικά γήπεδα και την Premier League.

Συγκεκριμένα, ο Leonid Slutsky, παρότι η ομάδα του απέκτησε συνολικά 13 ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι, δεν δείχνει ακόμη ικανοποιημένος και ψάχνει ενισχύσεις, μετά και τις αποχωρήσεις των Sam Clucas, Tom Huddlestone, Harry Maguire και Ahmed Elmohamady. O Bassong είναι κεντρικός αμυντικός και έχει στο παρελθόν αγωνιστεί σε Newcastle, Norwich και Tottenham, ενώ ο Ledley αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Cardiff και ακολούθησαν Celtic και Palace, ενώ είναι και 73 φορές διεθνής με την Ουαλία.

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή η Hull βρίσκεται στην όγδοη θέση του πίνακα της Championship με επτά βαθμούς σε πέντε παιχνίδια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *