Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κινείται για πέντε (!) η West Brom

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά πέντε προσφορές έχει κάνει ήδη η West Brom σε διαφορετικούς ποδοσφαιριστές ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον προπονητή της, Tony Pulis.

Σύμφωνα με ρεπορτάζο του Sky Sports, ένας εξ’ αυτών είναι τελικά ο Morgan Schneiderlin της Manchester United, κάτι που σας είχαμε πληροφορήσει και νωρίτερα μέσα στο μήνα, ενώ αντίθετα δεν θα γίνει κίνηση για τον Jay Rodriguez της Southampton που ακουγόταν.

«Έχουμε καταθέσει προσφορές για πέντε παίκτες. Το να δουλεύεις με ανθρώπους απαιτεί να γίνεται με ευθύτητα. Δεν πρόκειται να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα σε μια μεταγραφική περίοδο, ίσως χρειαστούν μερικές ακόμη για να έχουμε την ποιότητα που επιθυμούμε. Κάθε μεταγραφική περίοδος είναι σημαντική, αλλά κυρίως η τωρινή, καθώς πλησιάζει», σημείωσε ο Pulis μιλώντας στο Sky Sports.

Σε σχέση με τον Rodriguez, για την περίπτωση του οποίου ρωτήθηκε, ο Άγγλος τεχνικός αποκρίθηκε: «Ενδιαφερόμασταν πολύ για εκείνον το καλοκαίρι, σχεδόν φτάσαμε κοντά σε συμφωνία στην αρχή της σεζόν. Όμως όλα τελείωσαν όταν πέτυχε τα τέρματα απέναντι στην Bournemouth».

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες οι Baggies έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 18 εκ. λιρών για τον Schneiderlin, ο οποίος έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι με την United από τις 19 Νοεμβρίου.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *