Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κι όμως θέλει Barca ο Coutinho

Το σίριαλ μεταξύ Barcelona και Liverpool για τα μάτια του Coutinho φαίνεται πως καλά κρατεί.

Τι και αν πριν 18 μέρες η πρόταση των Μπλαουγκράνα, ύψους £72m για τον Βραζιλιάνο «κόκκινο» απορρίφθηκε από την διοίκηση της Liverpool; Σύμφωνα με ισχυρισμούς του Sky Sports, ο Coutinho μετά την ομάδα του, έχει μάτια μονάχα για τους Καταλανούς.

Αυτό φαίνεται να δηλώνει χωρίς όμως να θέλει να πιέσει την μετακίνησή του από το Anfield στο Camp Nou το οποίο και θέλει ως σταθμό του αν είναι να αποχωρήσει από το Merseyside. Ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει την πρόθεσή του για μετακίνηση στην Barcelona μονάχα αν οι δύο πλευρές τα βρουν «ειρηνικά». Ο προπονητής των «κόκκινων», Jürgen Klopp έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές την θέση της ομάδας του, κατά την οποία ο Coutinho δεν είναι προς πώληση σε οποιαδήποτε τιμή.

Με τον 25χρονο όμως επιθετικό θετικό σε μια μετακίνηση, δύσκολα η ομάδα του Ernesto Valverde θα εγκαταλείψει το ζήτημά του. Μετά και την αποχώρηση Neymar στην Paris Saint-Germain για το ποσό ρεκόρ των £222m, η ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση £120m για τον Philippe Coutinho που θεωρεί ως αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *