Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Κλείνει» δύο ποδοσφαιριστές η Newcastle, φεύγουν τρεις

Δύο ποδοσφαιριστές έχει βάλει το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρό της η Newcastle, έχοντας ξεκινήσει από τώρα το μεταγραφικό σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά.

Οι «Magpies» λέγεται πως έχουν ετοιμάσει διπλό deal προκειμένου να πάρουν στο St. James Park τον άσο της Barcelona, Carles Alena, αλλά και εκείνον της Crystal Palace, Andros Townsend. O πρώτος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Barcelona και τη νέα σεζόν ενδέχεται να παραχωρηθεί δανεικός. Ο 19χρονος αγωνίζεται στον άξονα και φέτος πραγματοποίησε 26 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα των «blaugrana», αλλά και τρεις ακόμη με την πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Όσο για τον Townsend, ο Άγγλος βρίσκεται στο στόχαστρο της Newcastle από το Γενάρη, όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απ’ ότι με τον Alena. Συγκεκριμένα, ο άσος της Crystal Palace πήρε μεταγραφή από τους «Magpies» πέρυσι, ωστόσο μόλις ένα χρόνο μετά ενδέχεται να επιστρέψει, με τους «Eagles» πάντως να ζητούν περίπου 18 εκατομμύρια λίρες.

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Rafa Benitez έχει εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Christian Atsu από την Chelsea, έναντι 6,2 εκατομμυρίων λιρών. Από την άλλη πλευρά, οι Yoan Gouffran και Vurnon Anita ενδέχεται να μείνουν ελεύθεροι τον επόμενο μήνα, ενώ ο Grant Hanley πιθανότατα θα καταλήξει στη Derby County.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *