Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Κλείνει» στη Roma ο Kolarov

«Παρελθόν» από τη Manchester City θα πρέπει να θεωρείται ο Aleksandar Kolarov, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και τη Roma.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του Sky Italy, οι Ρωμαίοι τα βρήκαν με τη City στα 5,8 εκατομμύρια λίρες, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να αποχωρήσει καθώς είδε τις ευκαιρίες του να είναι πλέον περιορισμένες. Έτσι, έγινε ο τέταρτος μπακ που αποχωρεί φέτος από το Etihad, μετά τους Pablo Zabaleta, Gael Clichy και Bacary Sagna.

Το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα τις επόμενες μέρες, με τον Pep Guardiola τώρα να πρέπει να επισπεύσει την απόκτηση παικτών για τα άκρα της άμυνας αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί μόνο ο Kyle Walker για να καλύψει το δεξί άκρο και φημολογείται πως οι «Citizens» είναι κοντά και στον Danilo της Real Madrid. Παράλληλα, χθες είδαν προσφορά ύψους περίπου 45 εκατομμυρίων λιρών για τον Benjamin Mendy της Monaco να απορρίπτεται.

Όσο για τον Kolarov, στα επτά χρόνια που έμεινε στο Μάντσεστερ κατέκτησε δύο Premier League, δύο League Cup και ένα FA Cup και κατέγραψε συνολικά 165 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *