Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Κλείνει» στη West Ham o Arnautovic

Παίκτης της West Ham θα πρέπει να θεωρείται ο Marko Arnautovic, για τη μεταγραφή του οποίου συμφώνησαν «Hammers» και Stoke City και εκείνο που απομένει πλέον είναι οι λεπτομέρειες του συμβολαίου και οι ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πηγές του Sky Sports, ο Αυστριακός επιθετικός ενδέχεται να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ham, ενώ αναμένεται να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στη Γερμανία τη Δευτέρα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal «έκλεισε» στα 24 εκατομμύρια λίρες και ενώ πρωτύτερα η Stoke είχε απορρίψει άλλες δύο προτάσεις της ομάδας του Slaven Bilic.

Σε περίπτωση που όλα πάνε ομαλώς, ο Arnautovic θα γίνει το τρίτο θερινό απόκτημα της West Ham μετά τους Pablo Zabaleta και Joe Hart. Νωρίτερα άλλωστε και ο ίδιος ο 28χρονος άσος είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τους «Potters», παρά τις προσπάθειες του Mark Hughes να τον μεταπείσει, επομένως τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την Ham.

Πλην του Arnautovic, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι «Hammers» ενδέχεται τις επόμενες ημέρες να ολοκληρώσουν και τη μεταγραφή του Javier «Chicharito» Hernandez από τη Bayer Leverkusen.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *