Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Κλείνει» στη West Ham o Zabaleta

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Pablo Zabaleta βρίσκεται η West Ham, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο.

Ο Αργεντινός μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Manchester City στα τέλη Ιουνίου και έχει ήδη αποχαιρετήσει την ομάδα, σχεδόν έχει «κλείσει» στους «Hammers», σύμφωνα και με πηγές του Sky Sports. Μάλιστα, όπως αναφέρεται θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Slaven Bilic και θα συναγωνιστεί τον Sam Byram για μια θέση βασικού.

Να σημειωθεί πως ήδη αποχώρησε από τους Λονδρέζους ο Alvaro Arbeloa και έτσι βρίσκονταν σε αναζήτηση ενός δεξιού μπακ, με τον Zabaleta να αποτελεί εξαιρετική περίπτωση. Ο 32χρονος ενδέχεται να γίνει η πρώτη μεταγραφή του Bilic για το καλοκαίρι, με τον Κροάτη να ενισχύει την ομάδα του ώστε να αφήσει πίσω την φετινή καταστροφική σεζόν.

Σημειώνεται πως ο Zabaleta σε εννέα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της City, κατέγραψε περισσότερες από 300 εμφανίσεις, ενώ κατέκτησε δύο φορές την Premier League και πήρε σημαντική εμπειρία και στο Champions League.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *