Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κοιτάζει εναλλακτικές του Drinkwater η Chelsea

Οι μέρες του Αυγούστου κυλούν και σταδιακά οδεύουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, με την Chelsea να εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την πλαισίωση του ρόστερ.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, ο Danny Drinkwater αποτελεί τον παίκτη στον οποίο έχουν εστιάσει τις προσπάθειές τους οι «μπλε» για τον άξονα, ωστόσο τα 40 εκατομμύρια λίρες που ζητά η Leicester μοιάζουν υπερβολικά. Έτσι, ο Antonio Conte έχει αρχίσει να εξετάζει και άλλους στόχους, μεταξύ των οποίων και ένας παίκτης της Everton.

Συγκεκριμένα, ο Idrissa Gueye των «Toffees» αλλά και ο Grzegorz Krychowiak της Paris Saint-Germain είναι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο προσκήνιο, με τον δεύτερο να θεωρείται σαφώς πιο βατή περίπτωση. Και αυτό διότι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του, Unai Emery, και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει για εκείνον οι Arsenal, West Ham, Fiorentina, Lyon, Valencia και Zenit!

Από την άλλη, η περίπτωση του Gueye είναι σαφώς πολύ πιο δύσκολη, αφού ο 27χρονος υπολογίζεται πολύ από τον Ronald Koeman και είναι βασικός στην Everton, η οποία έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να πει «όχι» σε μεγάλες προτάσεις για τους παίκτες της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *