Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κοιτάζει νέο δεξί μπακ η Chelsea

Η Chelsea εξακολουθεί να παραμένει προβληματισμένη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, καθώς έχει δει αρκετούς ποδοσφαιριστές της να αποχωρούν δίχως να έχουν αποκτηθεί αντικαταστάτες και ενώ πλησιάζουμε προς το τέλος του Αυγούστου.

Οι «μπλε» βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών για τα άκρα της άμυνας και σύμφωνα με το έγκυρο Sky Sports, νέος στόχος του Antonio Conte τώρα είναι ο Joao Cancelo της Valencia. Πρόκειται για δεξί μπακ, είναι διεθνής με την Πορτογαλία και μάλιστα οι πρωταθλητές Αγγλίας τον παρακολούθησαν και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ21 στις αρχές του καλοκαιριού.

Ο 23χρονος άσος έχει βρεθεί στο στόχαστρο και άλλων μεγάλων ομάδων, όπως η Barcelona, μιας και θεωρείται ιδιαίτερα ελπιδοφόρος. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε συνολικά 38 εμφανίσεις και μαζί με τον Serge Aurier της Paris Saint-Germain αποτελούν αυτή τη στιγμή τους δύο επικρατέστερους για τη θέση.

H Chelsea διαθέτει μόνο τον Victor Moses για τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ, όμως σε περίπτωση ανάγκης μπορούν να αγωνιστούν εκεί και οι Cesar Azpilicueta και Antonio Rudiger.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *