Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κοντά σε συμφωνία Everton και Lukaku

Πολύ κοντά στο να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στην Everton είναι ο Romelu Lukaku σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη.

Την εμφάνιση του έκανε στα μέσα ο γνωστός και άλλοτε μη εξαιρετέος, Mino Raiola, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο συμβόλαιο του Romelu Lukaku με την Everton.

Ο Βέλγος επιθετικός θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες τη νέα του συμφωνία με τους «Toffees», όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο Goodison Park, καθώς θα αμείβεται με 100 χιλιάδες λίρες τη βδομάδα. Σύμφωνα με τον Raiola, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και μένουν κάποιες λεπτομέρειες, άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεγγραφής του παίκτη το προσεχές καλοκαίρι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Με την Everton έχουμε συμφωνήσει κατά 99.9%. Συζητάμε με την ομάδα σε καλό κλίμα συνεπώς είμαστε αισιόδοξοι. Δεν υπάρχουν προβλήματα στο δρόμο μας. Δεν βλέπω κανένα μεγάλο πρόβλημα. Αυτή είναι περισσότερο ερώτηση για να μπει στις εφημερίδες. Αν ο Romelu είναι αρκετά καλά, αρκετά δυνατός, για να μετακινηθεί τον επόμενο χρόνο, θα μιλήσουμε με την Everton για αυτό το θέμα. Υπάρχει μία εξαιρετική συνεργασία αυτή τη στιγμή. Ξέρουμε τι θέλουν και οι δύο πλευρές».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *