Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Κοντά σε Llorente η Chelsea»

Σε μια μεταγραφή η οποία δεν έχει προκαλέσει τον ίδιο «θόρυβο» με τις υπόλοιπες βρίσκεται κοντά η Chelsea, αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ της Daily Telegraph.

Το εν λόγω Μέσο, μαζί με άλλα μέσα ενημέρωσης στο Νησί, αναφέρει πως οι «μπλε» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τη Swansea για την απόκτηση του Fernando Llorente, με μια σημαντική προϋπόθεση: πως οι «Swans» θα πάρουν για αντικαταστάτη του τον Wifried Bony, ο οποίος ανήκει ακόμα στη Manchester City αλλά δεν υπολογίζεται από τον Pep Guardiola.

Αν λοιπόν πιστέψουμε το εν λόγω ρεπορτάζ, η ομάδα του Paul Clement θα περιμένει πρώτα να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του Bony και έπειτα θα δώσει το «οκ» για τη φυγή του Llorente, σε μια μεταγραφή που ενδέχεται να κοστίσει περίπου 15 εκατομμύρια λίρες. Πάντως, υπάρχει και μια άλλη σημαντική παράμετρος στην όλη υπόθεση και αυτή είναι η Everton.

Διότι σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα οι «Toffees», που βρίσκονται απεγνωσμένα σε αναζήτηση επιθετικού, έχουν βάλει και εκείνοι στο στόχαστρο τον 32χρονο άσο και αν τελικά καταθέσουν επίσημη προσφορά, δεν αποκλείεται ο Ισπανός να τους επιλέξει, μιας και εκεί πρόκειται να έχει σαφώς περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *