Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κρίσιμες συζητήσεις Ranieri με τους αστέρες του

Σε προσωπική συζήτηση με τους δύο αστέρες της ομάδας του και πρωταγωνιστές στην περσινή πορεία προς την κατάκτηση της Premier League, προέβη ο τεχνικός της Leicester, Claudio Ranieri.

Ο Ιταλός προπονητής παραδέχθηκε στα ΜΜΕ πως κάλεσε τους Riyad Mahrez και Jamie Vardy σε μια ιδιωτική συνομιλία ώστε να βρεθεί μια λύση στο φετινό αδιέξοδο αλλά και να δώσει αυτοπεποίθηση στους δύο ποδοσφαιριστές του.

«Στον Riyad είμαι να επιστρέψει στις περσινές του εμφανίσεις. Μόνο δύο λέξεις: «γύρνα πίσω». Προσπαθεί, είναι θετικός και χαίρομαι που έχει αυτή τη θετικότητα. Όταν τον βλέπω να χαμογελάει, αυτό αρκεί. Μίλησα με τον Riyad αλλά μίλησα και με τον Jamie. Γνωρίζουμε ποιο είναι το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω φυσικά», τόνισε ο Ranieri στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Swansea, ενώ συμπλήρωσε:

«Μόνο με αυτούς τους δύο συναντήθηκα, ταιριάζουν πολύ. Αν δείτε πόσα γκολ πέτυχαν και πόσες ασίστ μοιράστηκαν την περασμένη σεζόν και όχι τη φετινή, καταλαβαίνεις. Μίλησα και με τον ιδιοκτήτη (σ.σ. Vichai Srivaddhanaprabha) και έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι πάντοτε θετικός, γεμάτος ενέργεια, φανταστικός. Η εμφάνισή μας κόντρα στην Derby για το κύπελλο ήταν καλή και είδαμε παίκτες που είναι ασταθείς φέτος, να αποδίδουν».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *