Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κρατάει την εμφάνιση ο Klopp

Παρά το γεγονός πως η Liverpool δεν κέρδισε τη United, o Jurgen Klopp εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Οι «Reds» προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του James Milner, μετά από χέρι του Paul Pogba. Ο Zlatan Ibrahimovic διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για τους «Κόκκινους Διαβόλους», με το Γερμανό τεχνικό να τονίζει πως οι μεγάλες μπαλιές των γηπεδούχων, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Πολλοί άνθρωποι θεωρούσαν πριν το παιχνίδι πως θα θα δεχτούμε ένα χτύπημα, επειδή η United είναι σε καλή φόρμα και όλα πάνε όπως θέλουν. Γνωρίζουμε τα προβλήματα και την κατάστασή μας, οπότε το να βλέπεις μια τέτοια εμφάνιση σαν τη σημερινή, ήταν ωραίο. Χρειάζεται να είμαστε γενναίοι. Δημιουργήσαμε τους χώρους που θέλαμε και πετύχαμε το γκολ. Στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού, όταν η United άρχισε να παίζει με μεγάλες μπαλιές, ψάχνοντας τους Fellaini, Ibrahimovic, μετά από 80 λεπτά δυνατού ποδοσφαίρου, ήταν πραγματικά δύσκολο. Ήλπιζα πως μπορούσαμε να έχουμε λίγη τύχη. Δυστυχώς δεν είχαμε, αλλά όλα καλά. Αύριο θα μπορώ να απολαύσω το αποτέλεσμα, αλλά σήμερα κρατάω την εμφάνιση. Ήταν τόσο έντονο. Έπαιζαν με μεγάλες μπαλιές, ήταν ένα άγριο παιχνίδι. Υπήρχε πολύ δράση στα τελευταία λεπτά. Ήμασταν εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι, για αυτό και δεν είμαστε 100% ικανοποιημένοι».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *